Tietoa projektista

"Kuluttajakansalaiset aktiivisina ruokahävikin vähentäjinä:
Käytänteet, toimijaverkostot ja diskurssit" (Wastebusters)


Wastebusters-tutkimusprojektissa tuotamme uutta tietoa ja konkreettisia toimintatapoja ruokahävikin vähentämiseksi Suomessa:
  • Miten kuluttaja voi arjessa vähentää ruokahävikkiä?
  • Keitä toimijoita ruokahävikin vähentämiseen liittyy?
  • Millaisia merkityksiä ruokahävikki saa?
  • Millaisia liiketoimintamahdollisuuksia ruokahävikki avaa?

Projekti on alkanut 1.8.2016. Kolmivuotinen (2016-2019) tutkimusprojekti toimii Tampereen yliopiston Johtamiskorkeakoulussa ja sitä rahoittaa Emil Aaltosen säätiö.


Kiinnostuitko projektista?

Ota tutkijoihin yhteyttä:
wastebustersfinland[ät]gmail.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti